Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éjjelente lemossák a Váralagutat

Keddtől négy éjjelen át mossák a Váralagutat, ezért a Lánchídhoz vezető út le lesz zárva a forgalom elől - tájékoztatta a Városüzemeltetési Központ az MTI-t.

    A közlemény szerint keddtől péntekig, 23 óra 30-tól reggel fél 5-ig végzi a feladatot a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., ezért arra kérik az autósokat, a meghatározott időpontban kerüljék el az útszakaszt.

0 Tovább

A Hősök terén adták át az új Mercedes-buszokat Budapesten

Till Oberwörder, az EvoBus Gmbh értékesítési és vevőszolgálati igazgatója , Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester hamarosan forgalomba álló új Mercedes-Benz Citaro autóbuszok ünnepélyes átadásán Budapesten, a Hősök terén 2013. április 30-án. A pályázaton a magyar buszgyártók esélytelenek voltak indulni.

0 Tovább

Budapest belvárosának ügynökmúltját mutatja be a BUPAP új sétája

Újabb fejezetéhez érkezik vasárnap a Budapesti Aszfaltpojekt (BUPAP) Nyilván tartanak címet viselő ügynökséta-sorozata: Újlipótváros ügynöklakásai és az Andrássy út ellenzéki művészbejárói után ezúttal a Belváros titkosszolgálati funkcióit betöltő épületeit tárják fel a szervezők a program résztvevői előtt.

0 Tovább

Vasárnap ismét Városvédő Futás és Félmaraton Budapesten

Vasárnap 28. alkalommal rendezik meg Budapesten a Telekom Vivicittá Városvédő Futást és Félmaratont, melynek szervezői bíznak benne, hogy a tavalyi 13 200-as indulói létszámot sikerül majd felülmúlni.

   Vivicittá Félmaraton Futás Budapest A rendező Budapest Sportiroda  tájékoztatása szerint a tavasz legnagyobb magyarországi szabadidősport-eseményén a hagyományoknak megfelelően minden mozogni vágyó találhat magának megfelelő távot: a 800 méteres családi futás mellett 3,2 (Minicittá), 7 (Midicittá) és 10 km-en (Vivicittá), illetve félmaratonon lehet rajtolni, de 3,2 km-es gyaloglás is teljesíthető.
    A program a félmaratoni verseny 9.30 órás rajtjával indul, míg az utolsó "szám" a gyaloglás lesz 15.40-től.
    A verseny központja a tavalyi évhez hasonlóan a Margitszigeten lesz, de az útvonalon a fővárosban zajló útépítési munkálatok miatt változtatniuk kellett a szervezőknek. A résztvevők azonban így is Budapest legszebb részein futhatnak majd keresztül, érintve a Parlamentet, a Lánchidat, a Gresham Palotát és az MTA épületét.
    "A budapesti Vivicittá résztvevőinek száma évről évre nő, a tavalyi futáson több mint tizenhárom ezren futottak együtt Budapestért - mondta Kocsis Árpád, a BSI ügyvezetője. - Azt reméljük, hogy a futás erejével idén még többen mutatják meg, hogy mennyire szeretik Budapestet, melynek öt kerületén át halad majd a mezőny."

0 Tovább

Oktogon

Oktogon FöldalattiOktogon Budapest legkülönlegesebb tere. Nevét jellegzetes nyolcszög alakjáról kapta.

0 Tovább

budapesti

blogavatar

Budapest

Utolsó kommentek