Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapesti Utcakereső

Keresel egy utcát Budapesten? Össze vagy zavarodva, hogy melyik kerülethez tartozik az adott utca? Használd az utcakereső térképet. Az utcanév beírásával a térkép azonnal megmutatja az adott utca helyét. Használhatsz irányítószámot, megadhatod a kerület számát : Budapest Utcakereső térkép.

0 Tovább

Országház a Parlament

Kép az Országházról a Duna budai oldaláról fényképezve:

Az Országház - a kép bal oldalán megtisztitva a kipufugó gázok által okozozott szennyeződéstől - a jobb oldalon pedig "koromban". A parlament épületét folyamatosan tisztítják, hiszen építésekor még nem volt motorizáció- nem égettek ennyi üzemanyagot így a gyönyörű mészkövet használták építőanyagnak.

0 Tovább

Árad a Duna , képek a budapesti árvízről

Duna áradásaMost még nincs baj, mert nem a Duna nem ütötte át a gátakat. Az őseink sikeresen védekeztek az árvíz ellen. Az EU azonban már nem engedélyezi a Duna és a Tisza vizének megcsapolását még árvíz idején sem. Most minden azon múlik, hogy a fentebbi szakaszon átüti-e a gátakat vagy az összes víz tovább jön. A mobil gát... az bizony mobil , még a nevében is benne van, hogy mozdítható. A Duna áradása.

0 Tovább

Skanzen Szentendrén

60 hektáron 8 tájegységben 247 kiállítási épület helyezkedik el. Az első állandó kiállítás 1974-ben nyílt meg, 1981-ben pedig a múzeumot tudományos kutatóhellyé minősítik.Szentendrei Skanzen Skanzen

Képek a szentendrei Skanzenről.

0 Tovább

Hősök tere és az emlékmű

Hősök tere Hősök tere

Műcsarnok épülete Műcsarnok

Még több kép: a Hősök terén.

0 Tovább

budapesti

blogavatar

Budapest

Utolsó kommentek